Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

er
ericw - 30-03-2012 12:16:08
Huishouden & Energie

Lifetime laminaat gamma

Beste,

het vervelende is dat iederen denkt laminaat te kunnen leggen maar uiteindelijk is dit wel een ambachtsvak.

u heeft geen damp dichte folie (zo te lezen) onder de vloeren gelegd en hier kan het probleem liggen. tevens over een bestaande tegelvloer heen leggen is uit den boze en isofelt lost dit niet op, deze tekent zich ook en het laminaat ligt daardoor niet op een drukvast vlakke ondergrond.

weet niet wat u precie bedoelt met wisselen van de kopse kanten maar deze zijn hoogstwaarschijnlijk met het leggen net te strak gelegd waardoor deze op gaan staan.

krasvast betekent uiteindelijk niet dat laminaat tegen alles kan, stoelpoten waar niks onder zit en deze verschuiven geeft krassen, dat is ook logisch.

wanneer een expertise bureau de klacht heeft beoordeeld en afgewezen is het aan u om een contra expertise uit te laten voeren echter voor uw kosten. mocht deze hetzelfde beoordelen heeft een rechtsbijstand natuurlijk geen zin meer, u moet zich helaas bij het rapport van de deskundige neerleggen.

al met al denk ik dat u weinig kans maakt en het leggen van de vloer niet gebeurd is zoals het hoort.