Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 20-04-2012 15:47:45
Geldzaken & Recht

Roken en werkgevers

Quote=wimmi20 schreef op vrijdag 20 apr 2012, 14:07]dag deinert !

als ik dat halfnaakte, wippende mannetje zie dat u als symbool van uzelf gebruikt, dan heeft u nog een lange weg te gaan naar volwassenheid.



@ carola: met alle respect voor uw stelling, doch bovenstaande opmerking kwam ondermeer ook in mij op bij het vermelden van mijn opmerking van niet verbaast zijn.
de tekst, de vraag en de strekking er van in de maatschappij van heden doet mij toch de wenkbrauwen iets optrekken. in ny is men van plan om het roken in de eigen woning zelfs strafbaar te stellen.

http://www.telegraaf.nl/buitenland/11944881/___verbod_op_roken_binnenshuis___.html

de vraag van deinert komt mij dan ook wat onwerkelijk voor. de media staan strak van rook en antirook items. dan is het wat doorgeschoten als men verwacht dat roken geen issue zal zijn in een sollicitatie. heb in mijn werkkring gedwongen verplaatsing zien plaatsvinden omreden van vaak roken, let wel, roken buiten dus.