Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 22-04-2012 17:49:48
Huishouden & Energie

Huishoudpakket bij bank seats and sofas

Tja, eigenlijk dacht ik dat het algemeen bekend was, dat s&s een malafide (mooi woord voor 'onbetrouwbaar') 'bedrijf' is.

ook die uitspraak ('volgens de verkoper waren er weinig op voorraad in het centrale magazijn') is gewoon een platvloerse, ordinaire verkooppraat, om de klant in spé zo snel mogelijk over de streep te trekken.

snel verkopen, geen gezeur en al helemaal geen service.

wij hebben in het verleden al meerdere keren gepoogt om s&s zo ver te krijgen, op deze site een reactie te plaatsen. maar gezien zij zelf drommels goed weten, dat zij verkeerd bezig zijn, zeg maar keiharde misleiding, zullen zij hier nooit reageren. dit is een vorm van lafheid.

ik snap nog steeds niet dat er überhaupt mensen zijn, die bij dit ***'bedrijf' iets kopen!! maar ja, zolang zij daar eerst wat kopen en later, als er 'iets' niet klopt, dan pas gaan googelen, zal dit 'bedrijf' haar bestaansrecht houden.

terugkomende op uw probleempje, s&s zal zich absoluut afwachtend (demotiverend) opstellen. zelfs een uitspraak van de src interesseert hen totaal niets. zij hopen dat een klant de moed opgeeft en dan hebben zij weer 'gewonnen'.

op desbetreffende folder staat duidelijk in zo'n tekstballonnetje, dat u bij dat bankstel die 'cadeautjes' krijgt. dat tekstballonnetje heeft een pijlvormig aanhangsel, welke naar de prijs van die hoekcombinatie wijst. een combinatie is dus een samengesteld iets, dus uit minimaal 2 zaken bestaat.

als s&s ontkent, dat dit gratis pakket voor die hoekcombinatie geldt, is dit pure misleiding (en ook minachting) voor de klant.

van de andere kant moet u ook weten, dat dit pakket een waarde heeft van een paar euro, meer niet, gezien de ontzettend 'goede' kwaliteit van die rommel.
m.a.w. ik zou er verder geen moeite en geld meer in steken. ook u weet nu wat voor een 'bedrijf' dit is. er zijn al vele slachtoffers u voor gegaan.

nu u er toch bent ingestonken om bij dit 'bedrijf' wat te kopen, wens ik u verder heel veel sterkte, mocht u moeten terugvallen op de garantie. dan krijgt u het volgende probleem bij dit *** 'bedrijf'.

oh ja..... dat heerlijke zitten is best mogelijk hoor, maar dat zal (helaas) niet lang duren!

mijn advies: dat pakket is pure rommel(kwaliteit). laat het voor wat het is.
waarschuw iedereen bij u in de buurt voor dit ***'bedrijf'.