Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 28-04-2012 23:16:56
Huishouden & Energie

Garantie bijkopen huishoudelijke apperatuur

2 jaar garantie? ja dat is waar maar ook na 2 jaar heeft u garantie alleen zal u mogelijk alleen een klein deel van de aanschaft waarde terug zien.
zo is bij mij een koelkast na 2 jaar kapot gegaan en van de €400 wat deze heeft gekost kreeg ik maar €219 terug en moest bij bcc daarvoor een nieuwe koelkast afnemen.

maar als het om een dure koelkast of gasfornuis gaat dan is het overwegen waard om een extra garantie te nemen want al gaat de koelkast of gasfornuis kapot als het een fout is van u dan kan u garantie vergeten en deze extra garantie is eigenlijk een verzekering.
de langste periode is 5 jaar extra garantie boven op de twee jaar die u al heeft.
helaas is het wel zo dat u eerst de kosten zelf voor moet schieten maar dit wordt binnen 3 weken weer terug gestort op uw rekening.