Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

zoekster
zoekster - 01-05-2012 17:08:51
Elektronica & TV

Beko koel vries combinatie

Wat u ook kan doen is een vriend, familielid, of buur laten komen om te luisteren en vragen wat zij ervan vinden. want het opsturen van geluid, of door de telefoon laten horen is niet hetzelfde als precies dat geluid ervaren in de ruimte waar hij staat .
ook kijken of de ijskast goed op de grond staat afgesteld, je kunt vaak aan de pootjes draaien. de mijne gaat ook af en toe grommen en dan geef ik er een zet tegen en dan doet hij weer normaal. ook heb ik hem op een rubbermatje gezet (die zijn eigenlijk voor wasmachines, te koop bij praxis) en toen zoemde hij tenminste niet zo door in mijn slaapkamer.
ik weet niet hoeveel de koelkast heeft gekost, maar als het een hele dure was en u blijft denken dat er echt iets mis is met het ding dan zou ik de 68 euro er maar aan wagen. eenmaal gerustgesteld kun je je er bij neerleggen. anders blijf je je ergeren en hoe meer je je ergert (of ongerust maakt) hoe sterker je het geluid blijft opmerken.