Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

tenormin
tenormin - 07-05-2012 16:05:31
Huishouden & Energie

Wasmachinepomp defect door gebruik kleurendoekje

[quote=anneke50 schreef op maandag 7 mei 2012, 15:39]hey robert vos
heb zonet al gereageerd,vergat erbij te zeggen,dat het doekje net zoals de andere was gewoon mee draai,en ff je was uitschudden,met eruit halen,en het doekje komt gewoon tevoorschijn.(let ik altijd op)
daarbij heb ik net ff de moeite genomen ,en ff naar de fabrikant van het doekje gebeld,totaal geen probleem mee,nog nooit van gehoord,laat staan een klacht,maar je kan je machine ook te vol sptoppen met was.
maar daarbij kan het doekje nog niet "verloren"gaan.

bingo! en sorry voor robert vos. hij, dat doekje, zat in de pijp van mijn spijkerbroek, dus niet verdwenen gelukkig. voor mij een goede tip, anneke50, zal "deemoedig" mijn klacht moeten terugtrekken bij dylon colour catcher. haha, het doekje is nog steeds wit en dat bij nieuwe spijkerbroek.