Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 09-05-2012 15:44:25
Elektronica & TV

Hoge tonen

Dankje saint, goedbedoeld, maar ik ga geen 30 of 40 katten keer op keer naar het asiel brengen. bovendien zou mij dat niet bepaald geliefd maken hier in de buurt, en de verstandhouding is juist helemaal toppie hier. dat wil ik graag zo houden.

de meeste katten die hier boven binnen komen, zijn van 1 buurman, die ze vanaf +- 8 weken oud al over straat laat lopen, (ja, ook tussen het verkeer dus ....) en keer op keer een nieuw nestje weer heeft, ondanks verzoeken om zijn katten te laten steriliseren.
hij kijkt ook niet zo erg naar ze om. ik vraag me zelfs af of hij zelf wel weet hoeveel katten hij heeft, en welke van hem zijn.
dus ik vind het geen wonder dat die katten niet zo het gevoel hebben van een eigen thuis, en maar elk open raam binnenwandelen wat ze tegenkomen.