Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

diumenge
diumenge - 09-05-2012 23:24:34
Huishouden & Energie

Wasmachinepomp defect door gebruik kleurendoekje

Wimmi20, ik weet niet wat je denkt te bereiken door tot twee keer toe over mijn kennis van het engels te beginnen (beetje zielig van je, hou het bij de argumenten). maak je geen zorgen, mijn engels is prima.

inderdaad, bij die oranje link staat dat iemand beweert dat dit echt gebeurd is, er staat niets over jury uitspraken, hoge vergoedingen en dat tegenwoordig in handleidingen staat dat een dier niet in de de magnetron kan drogen. als je zelf wat beter de artikelen bij de links had gelezen, dan zie je dat een urband legend zou ontstaat, er zit een kern van waarheid in, maar het verhaal wordt steeds meer aangedikt.

je hebt nog steeds geen overtuigende link kunnen sturen en dat gaat je ook niet lukken, maar met jou ben ik klaar.

van vliegenderob krijg ik wel een normale en inhoudelijke reactie, en nu begrijp zijn punt ook beter (zeker met de toelichting). bedankt daarvoor, ik ben het er niet helemaal mee eens, maar gelukkig kunnen we hier wel van mening verschillen.

overigens heb/had ik dat ook dat site heel traag is.