Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

tdehond
tdehond - 26-05-2012 09:34:46
Geldzaken & Recht

Afschaffen van de onbelaste reiskostenvergoeding woon-werkverkeer

Alle leden van het koningshuis belasting laten betalen zou u een leuke bron van inkomsten zijn voor de belastingdienst.

het declaratiegedrag van alle parlementsleden van zowel nederland als europa zou m.i. ook eens kritisch bekeken en bij gsteld kunnen worden.


=festinger schreef op zaterdag 26 mei 2012, 02:59: @bkkjourney als dat je instelling is prima. zorg voor ontslag en ga thuiszitten met je uitkering. haat deze algehele retorieken. alsof werkloos thuiszitten met een uitkering een luizenbestaan is. doe wat je zegt er zijn duizenden mensen die je baan met belasting van kilometers willen overnemen. het egoisme viert hoogtij. vind alles goed behalve als het mezelf treft.

echte keuzes maken durft niemand. ons speeltje het koningshuis kan per jaar 1 miljard opleveren zonder dat de functie en status wordt aangetast. gewoon interen. en weet iemand hier hoeveel belastinggeld er per inwoner naar defensie gaat? ook een speeltje .we zijn een minuscuul landje maar geven miljarden uit aan vriendjespolitiek door mee te doen aan militaire missies die achteraf nooit deugen. deze arrogantie is de voornaamste reden dat jij geen kilometervergoeding krijgt.

ga daar eens op in en zeur niet in eigen straatje of hokje.