Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

donna
donna - 26-05-2012 09:54:18
Geldzaken & Recht

Afschaffen van de onbelaste reiskostenvergoeding woon-werkverkeer

Als je ziet welke paleizen het koningshuis ter beschikking heeft, dan is het in deze tijd van inleveren en bezuinigen en voedselbanken e.d. wel enigszins onbegrijpelijk dat de kroonprins miljoenen uitgeeft aan een vakantievilla, waarvoor wij moeten opdraaien voor de beveiliging en wie weet voor wat nog meer. er naar toe vliegen gebeurt met het regeringsvliegtuig, dwz. op onze kosten.
hoe erg is het om je vakantie door te brengen in een van hun paleizen? ze reizen al het hele jaar, waarom niet een keertje de vakantie thuis doorbrengen, dan zijn ze nog veel beter af dan heel veel landgenoten, die het vakantiegeld nodig hebben om schulden te betalen of als reserve voor nog slechtere tijden.

en dan wordt door rutte gezegd: het koningshuis heeft vorig jaar al ingeleverd, dus blijft dit jaar buiten schot. waarom? wij leveren al jaren in, waarom wordt het geld niet gehaald bij degenen die het niet missen?