Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 08-06-2012 19:36:37
Geldzaken & Recht

Voedselbank - vette mercedes - klonkers goud

Carola.83 schreef op vrijdag 8 jun 2012, 18:28: haarp schreef op vrijdag 8 jun 2012, 17:20: gewicht schreef op vrijdag 8 jun 2012, 17:04: sonjaatje, wat fijn dat er nog mensen zijn die in sprookjes geloven.
droom lekker door.


domme reactie van "gewicht". als je geen kennis van zaken hebt verdwijn dan van deze site.

niks doms aan! er worden nu allerlei redenen/excuses bedacht waarom iemand die geen rooie rot cent zegt te hebben, in een auto rijdt. alsof men liever niet wil lezen dat er wel degelijk veel mensen ten onrechte bij de voedselbank lopen!

@carol. 83 heb je alle posts bij dit topic doorgelezen? mensen die in de schuldsanering zitten, mogen wel degelijk een auto hebben, mits het nodig is om te werken. zoals papapeter zegt, mensen in een traject van het wsnp , moeten minimaal 36 uur werken en hebben soms een auto nodig voor het werk.
ik wil best lezen, dat iemand ten onrechte bij de voedselbank loopt, maar dan graag met goede argumenten. mensen kunnen zich niet zelf aanmelden bij de voedselbank, maar worden altijd aangemeld door een hulpverlenende instantie. je kunt natuurlijk doen alsof je dik in de schuld zit en je dan gaan aanmelden bij de schuldhulpverlening en je dan in een schuldsameringstraject laten douwen ja, misschien zijn er mensen die dat er voor over hebben om een keer per week een gratis pakket van de voedselbank te bemachtigen, waar je maximaal 3 jaar gebruik van mag maken omdat dan wordt veronderstelt dat je je financiën weer op orde hebt.

ieder mag zijn eigen mening hebben, dat vind ik ook. wel vind ik het jammer dat mensen zomaar wat roepen en dan niet verder komen met, dat weet ik gewoon, dat heb ik gezien, dat heb ik gehoord, kijk die mensen eens met auto's rondrijden, zie ze eens met die gouden klonkers. de hele tijd die suggestie dat het een genot is om bij de voedselbank aan te kloppen.

maar ja, ook dat is al een doorn in het oog, voedsel dat anders weg was gegooid, blikken over de tht datum, een brood voor een hele week en wat groente, ook dat roept al de vraag op of er niet iemand een spelletje speelt om dat in zijn bezit te krijgen.
triest.