Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 15-06-2012 02:27:00
Geldzaken & Recht

Voedselbank - vette mercedes - klonkers goud

Hereistom schreef op donderdag 14 jun 2012, 23:33: doemaarwat schreef op donderdag 14 jun 2012, 22:05: waarom moet je dan zelf iets goed fout hebben gedaan? wat een onzin, dat kan iedereen overkomen! bovendien stel je bent inderdaad stom geweest en hebt een domme fout gemaakt, wat dan nog? ben jij zo perfect? ieder mens kan fouten maken in zijn leven! staat los van of je je medemens dan in tijden van nood helpt. of ben jij zo iemand die zegt, tja is je eigen schuld dus ga nu maar van de honger dood in de goot? hoop niet voor je dat jij eens een grote fout maakt in je leven en van anderen afhankelijk wordt, dan piep je wel anders....
zoals eerder gezegd uitzonderingen daargelaten, maar je komt niet zomaar vanzelf aan de bedelstaf. hier in nederland krijg je overal steun voor, dus als je dan zover bent dat je brood moet gaan stelen, dan heb je inderdaad iets fout gedaan!
tuurlijk ben ik niet perfect, in de vorige crisus ook mijn baan kwijt geraakt, na de ww kreeg ik ook niks, moest eerst mijn eigen huis opeten. kreeg toen zelfs te horen bij de uwv en sociale dienst dat ik beter schulden had kunnen maken, dan hadden ze me wel kunnen helpen! dus je wordt beloond als als je schulden maakt! dus ik weet precies hoe het allemaal werkt!
pappen en nat houden noemen ze dat en daar moeten ze eens een einde aan maken! niemand komt om van de honger in nederland, dus doe alsjeblieft niet zo zielig!


je spreekt wijze woorden en ik ben het met je eens. je bent beter af als je schulden hebt gemaakt. daar is opvang en sanering voor geregeld. heb je je altijd aan de regels gehouden, heb je pech dan verlies je alles op een waardige manier langzaam.