Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 15-06-2012 15:29:56
Geldzaken & Recht

Voedselbank - vette mercedes - klonkers goud

@hereistom. mijnheer, ook ik heb na mijn studie altijd gewerkt en gespaard. en ja, ik was veel meer dan 50 jaar geleden een kind en arm. u zegt dat u het heeft over de laatste 30 jaar, maar u ging op mij in alsof het bij mij over de laatste 30 jaar ging. daarom zeg ik u, ga uw mening over anderen niet geven voordat u zich ervan gewist met wie u van doen hebt.
u zegt dat u van zowel het uwv als van de sociale dienst te horen kreeg dat u beter schulden had kunnen maken als u toen geholpen had willen worden. daaruit klinkt uw spijt dat u die niet heeft gemaakt. ik denk dat u desondanks toch geen spijt hoeft te hebben omdat u, neem ik aan, zo niet bent opgevoed. wees dan blij dat u een goede opvoeding hebt genoten.
mensen maken keuzes en hebben soms niet door wat er gebeurt als ze hun baan kwijtraken. als u niet binnen een bepaalde termijn opnieuw werk heeft gaat de ww voorbij en komt u bij de sociale dienst. ik neem direct aan dat u het niet kon helpen dat u geen werk kon krijgen toen en daarom in de bijstand belandde. ja, dan moet je je eigen huis opeten. u kocht uw huis blijkbaar omdat u dan de aflossing kon zien als een spaarcentje. wellicht kwam dat dus goed uit, van uw gespaarde geld kon u zichzelf een poos onderhouden en dan, inderdaad, hoeft een ander niet voor u te betalen. daar is denk ik helemaal niets mis mee en jawel, jammer is het natuurlijk ook. maar u zei het zelf al, als er geen geld is kan je niets kopen, zo heeft u dat geleerd. dat geldt dus ook voor het huis dat u kocht, dat had u niet geheel betaald omdat u daarvoor het geld niet had. zo gaan dingen mijnheer hereistom. maar ik heb goed opgelet, elders schrijft u in uw commentaar aan carola.83:
"ik heb mijn hypotheek zo ook in 25 jaar afgelost.
maar ja veel mensen pronken graag met dure huizen en grote auto's met geleend geld dus!"

nu blijkt dat u uw hypotheek helemaal niet hebt afgelost, opdat uw huis uw eigendom zou worden. u hebt het deel dat u hebt afgelost moeten opeten en wat u niet hebt afgelost betaald uit de opbrengst van uw huis. dat is toch heel iets anders mijneer hereistom? u hebt gewoon gepronkt met uw huis dat u had van geleend geld en nu moest u het nog verkopen ook. anderen pronken ook, maar lossen het geheel af en blijven er eigenaar van. zo kan het verkeren, niet waar?


ja, @festinger was het niet met me eens en mag ook een mening hebben. van mij mag iedereen een eigen mening hebben en dat schortte er nu juist aan, hij had die van u maar niet van zichzelf. ik had verwacht dat u deze man dit zelf zou vertellen maar blijkbaar had u een medestander nodig voor uw verhaal.
ik wens u nog een heel fijne dag