Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 18-06-2012 19:56:29
Winkels & Webshops

Wienerschnitzel albert heijn

Sommige reacties kloppen ,ik had erbij moeten vermelden dat wiener schnitsel van oorsprong duits is en van kalfsvlees moet zijn ,is in de jaren 70 vorige eeuw uit winstbejag en de consument vroeg er ook om dat het maar van varkens werd gesneden! wat betreft de schouderham dat is samen geperst stukjes varkenvlees van verschillende delen van varken! achterham is van een stuk geheel van achterkant varken anders mag je het geen achterham noemen!

ah heeft ook afstand genomen van fokken van varkens op kleine ruimtes en de plofkippen zijn ook uit de schappen verklaard ! dus noem ah aub geen kilo knaller meer want de prijzen nog steeds redelijk voor de consumenten en ook voor de fokkers! zo als ik vermeld heb de slagers staan onder strenge controle van de consumenten bond en van de overheid ze laten het wel uit hun hoofd om te gaan knoeien ,zolang er programma,s bestaan als kassa en rader denken ze zeker twee keer na!