Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 08-07-2012 13:48:03
Huishouden & Energie

Sponate implosie douchescherm

De oorzaak van het springen van het douchescherm is veel druk op één plek aan de zijkant. het kan zijn dat bij het neerzetten één hoek het volledig gewicht van het douchescherm heeft moeten dragen.
een andere oorzaak kan zijn dat het douchescherm aan de onderzijde op een verhoging is neergezet. een klein steentje kan, door het gewicht van de douchedeur, het glas al uiteen laten spatten.
een douchedeur is veiligheidsglas. het zelfde glas zit ook in de zijruiten van een auto. het springen van het glas kan dus ook na het uitpakken zijn gebeurt, dus ik begrijp dat ze u de schade niet willen vergoeden. u zu nog eens kunnen kijken naar uw eigen verzekeringen of die u tegemoet willen komen.