Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

th
tha1982 - 08-07-2012 14:00:43
Geldzaken & Recht

Wat zijn onze rechten? buzzbox

[quote=buzzof schreef op zondag 8 jul 2012, 11:25]het zeepje is het enigste wat voor die prijs ook daadwerkelijk te koop is, maar daar hoort dan eigenlijk weer een leukere verpakking omheen:

http://www.topdrogist.nl/gamila+secret+little+one/product__40373.html?q=gamila secret">gamila little one

de rest zijn monsters en mogen zoals ze het zelf schrijven niet meegenomen worden in de waarde. vraag me wel even af of brazilian fruit mij het potje ook wil opsturen zonder het feestje? zoals buzzer aangeeft is het niet de bedoeling dat we eerst geld moeten uitgeven voordat we een product kunnen krijgen. de verzendkosten zijn onnodig duur gemaakt. de doos ziet eruit als een fopdoos!

maar de gamilia is nog steeds een mini! je kan bij de drogist ook andere mini's kopen van diverse merken. in de truly yours box van mei kreeg je de full size versie. ik neem aan dat een mini niet wordt gerekend als volledig product?!? dan nog vind ik de boz pure misleiding. er werd iets heel anders beloofd. ik kan mij ook erg pissig maken dat er nog steeds geen reactie van buzzer komt.

komen er op dit forum ook reacties van kassa zelf? ik ben heel benieuwd wat het beste advies is om te doen?!