Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ha
harryromijn - 12-07-2012 18:23:53
Geldzaken & Recht

Verzekeraars spekken zichzelf

Iedereen had kunnen weten, dat de verzekeringspremie maar een deel was, van waarmee de reserves van de verzekeringsmijen gevuld werden. de rest moest maar uit rendementen en beleggingen komen. 30% zelf, 70% uit rente op uitgeleend geld. steeds hoger moesten die rendementen, want wij waren - net als bij de pensioenen- niet bereid de hele kosten te storten. dus nog hogere risico's. uitlenen aan gr, it, sp, overheid, bedrijven aldaar, de o.g. uit de usa en uit nl: kantoorpanden, woonhuizen, op naar nog hogere rendementen en risico's... even niet aan denken. totdat... misschien wel eens die kantoren aande zx\uidas enz minder waard blijken te zijn, dat huis bij veiling helaas ook, en of de italianen enz ooit alles terugbetalen ? nl heeft als som van gemeenschappelijke (=staats) + hypotheekschuld mop woonhuizen alleen al 195% van bruto nat product. italie en spanje: 150, frankrijk 135.
lachen, straks moet wilders op z'n knieen naar brussel om solidariteit met de overschulde nl samenleving af te smeken en komt jantje klompenboer met zijn wijsvingertje voor de 2e keer in de knel ( na: en gij allen zult niet meer dan 3 % te kort komen, behalve ikke natuurlijk zelf, tenzij "kunduz" me uit de brand helpt)