Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 14-07-2012 13:49:00
Geldzaken & Recht

Voedselbank - vette mercedes - klonkers goud

@tilburgia

je moet dus je gouden trouwring, je verloving's ketting, en je titanium horloge wegens allergie verkopen? je aangepaste auto vanwege je handicap van de hand doen? dan ook maar de aanpassingen aan je huis van de hand doen? je mag niet meer in een aangepaste woning, met de daarbij behorende hulp vaarwel zeggen? dat betaal jij toch voor deze mensen? nee euthaniseer de hele hap, zodat jij in je dure koopwoning kunt blijven wonen met je hypotheek, die je kunt aftrekken van je belasting! oh, ja, jij geeft natuurlijk aan vele doelen én wel zo veel, dat je dit via de belasting weer terug krijgt! je steelt het geld dus terug via hén die het niet kunnen missen!
zij kúnnen niets missen, zij doneren niet, want zij eten liever het goedkoopste brood wat voor jou te min is!
vrijwel elke week is er wel een oproep voor welke aandoening, ramp, of wat dan ook!
zij eten geen biefstuk, gaan niet naar een restaurant en kunnen amper feestdagen en verjaardagen vieren, want het geld is er niet voor!
blijkbaar heb jij de hersens van een kip zonder kop en ziet alleen de buitenkant!
mensen met een rijbewijs mogen geen auto lenen en moeten maar gaan lopen, want fietsen kunnen ze niet meer, vanwege hun ziekte, of omdat ze die hebben moeten verkopen, daar ze geld nodig haden om te kunnen eten, óf omdat ze door hun ziekte het niet meer kúnnen! het geld dat de fiets daadwerkelijk waard is krijgen ze bij lange na niet!
ze moeten volgens jou maar op sinaasappelkistjes gaan zitten!
volgens jou is alles hun eigen schuld!
situaties van buitenaf kunnen je in de problemen helpen!
-verlies van een baan,
-op mogen draaien voor de kosten van een begrafenis van een familielid,
-een faillissement van een zaak waar je door anderen in bent mee gelokt en die de kuierlatten heeft genomen en jou voor alles laten opdraaien,
-door een ongeluk, wat veel kosten met zich meebrengt, wie doet de was? wie verzorgt jou dieren, je planten en je post, je kinderen?
-het kán ook andersom zijn,dan moet je op bezoek en kost het veel geld om te reizen, moet je zorgen voor opvang en dit kost geld, want voor niets gaat slechts de zon op!
-nadien heb je misschien aanpassingen nodig én dít kóst veel geld! niet iedereen bulkt van familie die dit wel even belangeloos doet, danwel kán doen!

het verkopen van een trouwring uit je goede tijd brengt overigens weinig op! hooguit e20.00! wat goud lijkt in jouw ogen kan doublé zijn, met een waarde van nul komma nul! staar jij je maar lekker blind!

veroordeel jij maar fijn deze mensen! het is volgens jou eigen schuld, dikke bult!
jij hebt klaarblijkelijk nog minder hersens als een ai, dat is om jou even bij te spijkeren een eencellig dier en dieren hebben nu eenmaal geen geweten! wél echter meer hersens als jij!