Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

vladja
vladja - 22-07-2012 19:45:00
Geldzaken & Recht

Hoe huurder uit huis krijgen?!

Als de huurder geen aangetekende brief wenst op te halen, dan moet je de brief officieel laten bezorgen. overleg met een gerechtsdeurwaarder. die "bezorgt" als openbaar ambtenaar officiƫle papieren zoals dagvaardingen en vonnissen.

een deurwaarder heeft ook geen postbode-jasje aan als hij op de stoep staat. er belt gewoon een meneer/mevrouw aan. als ze dan weigeren om het stuk aan te pakken of niet thuis zijn, maakt de deurwaarder een verklaring op dat het stuk op het bestemde adres is achtergelaten in de brievenbus.

door de deurwaarder ook te betrekken bij het opstellen/inzage te geven in de brief kan de deurwaarder ook verklaren dat het een huuropzegging is.

vraag vooraf om een prijsopgave.

vladja