Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

vladja
vladja - 23-07-2012 10:08:49
Geldzaken & Recht

Hoe huurder uit huis krijgen?!

[quote=kamphuysen schreef op maandag 23 jul 2012, 09:29]om maar even ''met de deur in huis te vallen'' je schrijft een dame en later een heer, is dat een echtpaar, ach feitelijk maakt het niet uit, je geeft ze drie maanden opzegtermijn dat is verplicht, en schrijft verder de redenen van de opzegging alles doe je in kopie en geeft aan laatste dag van vertrek. kennelijk heb je dat al gedaan ok, dan daarna ze geven geen sjoege? maakt niet uit je hebt de sleutels van dat huis en de voordeur natuurlijk, (het is verboden dan huurders zelf de sloten vervangen, in dat geval ga je met een sleutels smid naar binnen) en je gaat naar binnen en je haalt zelf alle rotzooi van de huurders eruit, maakt het schoon en je zet de troep op de stoep met een zeiltje erover.

dat is het domste advies (om uit te voeren). de huurders kunnen een aanklacht tegen je indienen en je wordt strafrechtelijk vervolgd en tevens civiel rechtelijk voor schadevergoeding.

bovendien krijgen de huurders weer toegang tot de woning om bewoning voort te zetten (met help van de politie), want het is officieel hun huurwoning.

wat houd je daaraan over? een strafblad, een flink bedrag aan te betalen schadevergoeding en huurders, die er nog steeds wonen.

vladja