Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

kamphuysen
kamphuysen - 23-07-2012 11:08:06
Geldzaken & Recht

Hoe huurder uit huis krijgen?!

Vladjamaandag 23 jul 2012, 10:08
dat is het domste advies (om uit te voeren). de huurders kunnen een aanklacht tegen je indienen en je wordt strafrechtelijk vervolgd en tevens civiel rechtelijk voor schadevergoeding.

bovendien krijgen de huurders weer toegang tot de woning om bewoning voort te zetten (met help van de politie), want het is officieel hun huurwoning.

wat houd je daaraan over? een strafblad, een flink bedrag aan te betalen schadevergoeding en huurders, die er nog steeds wonen.

vladja

ot. advies is de enige weg om uit het tranendal te blijven van wege overheids regeltjes, huurders weten vaak drommels goed de wegen te bewandelen, en je hebt gelijk het is laveren, ok maar de enige manier huurders die tegen je zijn eruit te krijgen, gewoon drie maanden opzeg geven, zorgen dat alle sloten zijn zoals ze waren toen je de sleutels afgaf aan huurders, en bijna iedere dag gaan kijken hoe je spulletje erbij staat, dan als de drie maanden voorbij zijn ga je erin.! want je bent gerechtigd dat te doen zie de (roz) sub 11.1 en 11.2 maar en lees dat eens goed. dit is een noodgeval en geen rechter die dat zal ontkennen, je zou zelfs schade vergoeding kunnen opeisen is mijn ervaring en ook dat wordt toegewezen. over een strafblad dat heb je pas na een gerechtelijke veroordeling wegens oa huisvredebreuk, maar een huurder zal dat niet toegewezen krijgen als er een termijn is overschreden van drie maanden..

feit blijft als verhuurder heb je minder rechten als een huurder..helaas..