Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 20-06-2005 11:54:38
Huishouden & Energie

Uitelkaar geknalde glasplaat

Er is sprake van garantie wanneer er tijdens normaal gebruik iets met de tafel gebeurt wat duid op fabrikagefouten.

ik kan mij goed voorstellen dat men bij action niet gelooft dat er sprake is van normaal gebruik. eerlijk gezegd lijkt mij dit ook erg onwaarschijnlijk. mogelijk is er iets op gevallen of heeft u een glas met kokend hete thee (of met dit weer een ijskoud drankje) op de tafel gezet. vanwege de hitte is het krimpen van een eventueel metalen frame ook niet aan de orde (waarbij de glasplaat knel komt te zitten).

overigens moet u bij aankoop van een salontafel of eetkamertafel met een glasblad altijd controleren of er sprake is van gehard glas. wanneer er onverhoopt tegenaan wordt gestoten (door uw dochter bijvoorbeeld) spat het glas in zeer veel kleine brokjes uiteen. glas wat niet gehard is (ook minder sterk) kan scherpe snijvlakken en punten geven bij breuk.