Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 23-09-2012 22:07:40
Geldzaken & Recht

Intrum justitia das schrikken!

Dennn schreef op zondag 23 sep 2012, 21:52: maar voor mij is het dus afgehandeld ,maar zie dat interum nog steeds een onprofessioneel centrum voor onopgevoede mensen is ...

interim justitia (de naam alleen al) is een heel groot incasso-bureau dat optreedt als honden. je zou je moeten schamen als je daarvoor werkt. walchelijk bedrijf.
krijg je een incasso van interim, dan nooit betalen, je niet laten kennen, je niet laten intimideren, het zijn honden. vraag de medewerker aan de telefoon of hij er vrijwillig zit. ik denk het niet, waarschijnlijk gestuurd door het uwv. en zelf nooit bellen en nooit reageren. laat ze maar een rechtszaak starten. doen ze bijna nooit. onder de 250 euro vrijwel nooit.