Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 21-06-2005 01:01:01
Huishouden & Energie

Uitelkaar geknalde glasplaat

@user123,


ik vind dat je mijn bericht niet goed gelezen hebt.


quote:ik ben het niet helemaal eens met mijn mederespondenten ook zonder direkt aan te kunnen wijzen waarom, kan een glasplaat "zomaar" plotseling uit elkaar springen.einde quote.


beide nu vet gedrukte woorden geven naar mijn mening in voldoende mate aan dat er altijd een oorzaak is als een glasplaat uit elkaar spat, alleen is de juiste oorzaak meestal moeilijk vast te stellen omdat er meerdere oorzaken kunnen zijn. rik kok heeft wel degelijk iets met de fabrikant/importeur te maken. hij kan daar de gebeurtenis uit veiligheidsoogpunt melden en mogelijk een coulanceregeling krijgen, ook nadat de garantieperiode voorbij is. bovendien vind ik dat de prijs er niet toe doet. wat voor de een 60 euro is, is voor de ander 600 euro. beide consumenten hebben recht op een deugdelijk produkt! collegiale groet, ton.