Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 05-10-2012 10:09:37
Geldzaken & Recht

Boete voor balletjespistool

Carola.83 schreef op woensdag 3 okt 2012, 20:10: tdehond schreef op woensdag 3 okt 2012, 16:58:
ik vind het overtrokken van de politie om uw zoon een nacht vast te zetten voor het spelen met een balletjespistool.


ik niet! weet je wel met hoeveel kracht die balletjes er uit komen? kreeg er een x eentje op mijn hoofd, dat voelde als een stevige tik! mag je zelf bedenken wat er gebeurt als hij in je oog terecht komt.

bovendien is het een knul van 19, die zou niet zo onnozel moeten zijn!

blijft dat het overdreven is om iemand een nacht vast te zetten omdat er gespeeld is met een balletjes pistool in de eigen tuin.

als ik zou denken dat een buurjongen met zijn vrienden met een echt pistool in de tuin aan het spelen is, dan zou ik niet naar buiten gaan om het risico te lopen om geraakt te worden door een kogel.

dan bel ik veilig binnen de politie.

als deze dan vast stelt dat het een balletjes pistool betreft, dan is een valium gesprekje met de angstige buur voldoende, naast een vermanend gesprekje met de tiener dat dit gedrag de buren verontrust en beter niet meer kan plaats vinden.