Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 05-10-2012 12:31:17
Geldzaken & Recht

Boete voor balletjespistool

Soulsister schreef op vrijdag 5 okt 2012, 12:08: waarschuwing via de tv voor nepwapens uit het buitenland en dus niet voor speelgoedpistolen die je tot de dag van vandaag op de nederlandse kermissen kunt winnen en gewoon in de populaire nederlanse speelgoedwinkels kunt kopen. je opmerking raakt dus kant noch wal. je metafoor t.a.v. het rode stoplicht is appels met peren vergelijken.


waarschuwing voor nepwapens in alle mogelijke vormen, inclusief speelgoed.

feit is dat jouw buurman je zoon mooi een loer gedraaid heeft, maar dat neemt niet weg dat je zoon gewoon strafbaar is. de politie had ook gebeld kunnen worden door een willekeurige voorbijganger die heel jouw zoon niet kent.

als je dat stoplicht geen goed voorbeeld vind doe ik nog wel even een andere. bij de bouwmarkt of doe-het-zelf zaak kan je allerlei soorten messen kopen, waarmee je niet op straat mag lopen. moet daar ook op gehandhaafd worden? of de keukenmessen bij de blokker? honkbalknuppels bij de sportzaak?

je zoon is 19 en zijn moeder moet op internet zijn verdediging voeren. zijn moeder moet het bezwaarschrift schrijven dat hij dan ondertekent en zijn moeder zorgt voor een excuusbrief voor alle buren.

ben je nu boos, omdat je dat nachtje cel ook voor hem had willen doen?