Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 09-10-2012 09:02:53
Winkels & Webshops

Wanneer geldt 4e in de rij, gratis boodschappen bij de jumbo?

5. vlot winkelen

bij jumbo kunnen klanten snel en efficiënt boodschappen doen. is een klant 4e wachtende in de rij en kan er nog een kassa bij? dan krijgt de klant de boodschappen gratis.


bovenstaande staat op de website van jumbo. het geldt dus juist niet als alle kassa's geopend zijn (want daar is het juist om te doen; dat ze garanderen dat ze er alles aan doen om wachten te beperken en een kassa openen). om die reden heb ik bij mijn jumbo ook al eens een discussie gehad. er waren van de vijf kassa's maar twee open met enorme rijen. ik vroeg (vriendelijk) aan een medewerker of er een kassa bij mocht en verwees naar het bord boven me. nog niet eens voor de paar euro die ik bij me had, maar vanwege haast. vervolgens ging deze persoon er twee medewerkers bij halen en i.p.v. een kassa te openen, gaan ze naar dat bord kijken alsof ze het voor het eerst zien:). ik heb de boodschappen maar gewoon afgerekend en de winkel verlaten met de opmerking dat ze zichzelf maar eens moesten verdiepen in hun eigen reclame.

ben het overigens niet met ts eens dat de actie ook moet gelden als er wel een andere kassa is met een kortere rij; dan zou je altijd met een paar man een rij lang kunnen maken en de actie opeisen. de regels zijn inderdaad vaag, maar ik vat op dat wanneer niet alle kassa's open zijn en de rijen die er zijn allen al drie wachtende hebben; dan ben je de vierde:)