Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ta
tazzy - 29-10-2012 14:47:16
Elektronica & TV

Senseo-sarista.

[quote=jokesk schreef op maandag 29 okt 2012, 14:45][quote=thjmvpoppel schreef op vrijdag 26 okt 2012, 18:23]er werd gevraagd hoe de koffie van de senseo sarista smaakte.de smaak van de koffie is erg lekker,maar de prijs er van valt tegen.de koffiebonen zitten verpakt in een onnavulbare funnel en kost per 135 gram 4,79.daar heb je een pondspak koffie voor..dit wisten we van te voren,dus dit was onze eigen keuze,maar dat zovaak ontkalken met zo'n dure ontkalker is niet onze keuze.


ik ben benieuwd, als je handig bent, je de bovenkant van het koffiebonen potje kunt open zagen of zo iets en zo nieuwe bonen er kunt ingieten.
heeft iemand het al geprobeerd?
het lijkt me zo en veel goedkopere manier om zo goedkoper koffie klaar te maken.
zo hou je ook de smaak koffie de je zelf lekker vind.

pfft voor de 3e keer, werkt niet, philips heeft er een truukje ingebouwd zodat je niet na kunt vullen, zal uiteraard kwestie van tijd zijn voordat er iemand wat op vind.