Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

diumenge
diumenge - 29-10-2012 18:51:45
Elektronica & TV

Senseo-sarista.

Ik heb het filmpje van de consumentenbond bekeken en herkende de onderdelen die er in zitten, het is gewoon een omgebouwde saeco.

ik heb zo'n saeco staan en er tot op heden nog geen spijt van, prijs was € 222,00 twee jaar geleden, gekocht vlak voor philips saeco overnam. zet prima koffie, het zal vast beter kunnen, maar prijs/kwaliteit verhouding is prima.

op zo'n saeco valt natuurlijk niet genoeg te verdienen (gaan gewoon bonen in, geen pads of dure containers met bonen), vandaar dat ze 'm waarschijnlijk in de senseo-lijn hebben opgenomen. maar het binnenwerk ziet er globaal hetzelfde uit als mijn saeco. de manier van koffiezetten is ook hetzelfde, twee bakjes is twee keer een half bakje (wat ook volkomen logisch is, dus begrijp de ophef daarover niet).