Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

gi
gicks - 08-11-2012 10:08:07
Elektronica & TV

Senseo-sarista.

dat klopt wel, maar voor hetzelfde geld koop zo'n zelfde soort apparaat dat direct zonder containers werkt. dus als het apparaat nou héél goedkoop was (vergelijk het met goedkope printers en dure inkt) dan zou ik het wel begrijpen. maar in deze situatie begrijp ik ook niet dat iemand al die moeite doet. maar iedereen z'n meug.

dat het apparaat werkt met afneembare containers is geniaal! wat vervelend is dat het beperkt is tot boontjes van d.e. het probleem met alle andere volautomaat machines is dat je juist niet gemakkelijk boontjes kan wisselen waardoor het een heel gedoe is om verschillende smaken koffie te proberen.

met een senseo sarista, inclusief omgebouwde funnel is dit gemakkelijk. 'al die moeite' is serieus 15 minuutjes werk, ik heb de handleiding geschreven en het is echt een eitje!