Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

jpm
jpm - 12-11-2012 14:34:40
Garantie & Verzekeringen

Meer inboedelpremie betalen?

Ook als u denkt dat u nu voldoende verzekerd bent is dat voor de situatie dat vandaag de boel kan gaan fikken. maar als u over vijf jaar brand in huis krijgt ligt de vergoeding op het niveau van wat u nu bepaalt. en dat geldt ook voor de afgelopen periode, vanaf het moment van afsluiten van de polis tot nu.
70.000 euro lijkt veel, maar is het niet. maar misschien in uw geval 50.000 of 60.000 euro? in plaats van 37.000 is dat nog steeds een forse verhoging, maar u leest in al deze berichten: we schatten het hoger in en deze berichten zijn behoorlijk onderbouwd. ik zou als ik u was moederlief maar eieren voor uw geld kiezen (dan houdt u ook nog een paar uitsmijters over na een evt. brand).