Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

inekel1953
inekel1953 - 12-11-2012 16:08:22
Garantie & Verzekeringen

Meer inboedelpremie betalen?

Beste moederlief,

ondertussen heeft u van verschillende mensen reacties ontvangen.
u heeft denk ik nu wel in de gaten dat niet één verzekeringsmaatschapij of tussenpersoon het beste met u als klant voor heeft maar eerst gaat het om hun eigen "ik". de grootste verzekeringsmaatschapijen zijn ook de bekendste van de woekerpolisaffaure, deze hebben hun klanten vele jaren kaal geplukt.

bij deze van mij nog een laaste tip, doe dat nooit bij een verzekeringsmaatschapij maar ga naar uw eigen bank en vraag wat zij voor rente geven bij het sparen van een bepaald bedrag wat u kunt/ wilt missen en laat dat uitrekenen wat dat oplevert i.p.v. bijverzekeren.

de bank geeft de meeste rente wat uitbetaald gaat worden, betaald ook het meeste uit. dat is wat anders dan als de verzekering dat aan u wilt verkopen, het kan dan zelfs zijn dat i.p.v. sparen uw geld steeds minder waard wordt dan wat u heeft gespaard.
ook moet u extra belasting betalen voor en aan de verzekeringsmaatschapij.

over deze misleidenden verkooptrucs van verzekeraaars en hun tussenpersonen, was er enkele maanden geleden nog een uitzending bij tros radar of kassa. ik kijk naar beiden, vandaar dat ik niet precies weet in welke uitzending er uitgebreid aandacht aan is besteed.

m.vr.gr.,
ineke l.