Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

tg
tgezer - 13-12-2012 23:02:14
Huishouden & Energie

Raad van arbritrage

Beste iedereen,

helaas heeft mijn zus een eind aan haar leven gemaakt door de frustatie rondom de verbouwing (zie vraag 3 oktober). het is nu bijna 2 maanden geleden dat ze is overleden. dit is ondraaglijk en ik hoop dat de ellenlange wegen, die helaas nooit in het voordeel van de gedupeerde huiseigenaren lijken te werken, nu eens eindelijk onder de loep worden genomen.
de aannemers zijn vooralsnog onbereikbaar. ze hebben hun mobiele telefoon nummers opgezegd en op kantoor nemen ze ook niet op. ze zijn erg fout geweest. hebben na het conflict opeens geroepen dat onze verbouwing vanaf dat moment niet meer onder bouwgarant valt en meer van dat soort dreigementen. ik weet echt niet wat ik moet doen. ik ben mijn dierbaarste bezit kwijt: mijn zus. en de heren (voor wie onze verbouwing zogenaamd een kleine klus was) lopen vrolijk door het leven en hebben al het geld op tijd gekregen maar niet de diensten geleverd die ze zouden moeten. wij hebben overal hulp gezocht. rechtshulp zegt: jullie hebben gelijk, maar het gaat jullie misschien jaren kosten en natuurlijk ook geld. het zogenaamde 'huiseigenaren steunpunt' is opeens ook niet bereikbaar. wat is wijsheid ... ik weet het niet meer.