Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 25-12-2012 14:32:10
Geldzaken & Recht

Voedselbank - vette mercedes - klonkers goud

Jaapschef schreef op maandag 24 dec 2012, 17:49: gelukkig zijn alle mensen die naar de voedselbank´´hele goede mensen`` en alle rijken mensen heel slecht.misschien zijn de meeste mensen rijker omdat zij 80 uur werken ipv de hele dag voor de buis te hangen. iedereen die wil werken,kan werken. de voedselbank is gewoon flauwekul.hoe komen mensen toch in een schuldsanering??

er zijn veel mensen die heel veel roken en drinken, daar is kennelijk wel geld voor.ik heb het ook zwaar in mijn leven gehad en moest met vrouw en 2 kinderen met 200 per maand rondkomen, geen pretje.ik werk nu 80 uur,zwaar heel zwaar, maar ik ben er uit geklommen, niet door te bedelen,maar zelf keihard voor geknokt.

de meeste mensen voelen zich tegoed voor een krantenwijk of schoonmaakklus, alles hebben wij aangepakt.

op de school van mijn kinderen zijn regelmatig inzamelacties en ook bij de ah,hoezo alles over datum?

ik had ook recht om mij aan te melden voor de voedselbank, werd ontslagen door reorganisatie en te oud om weer elders een fatsoenlijke baan te vinden.

als je 1 euro hebt moet je er niet 2 uitgeven. wij aten veel goedkoop vlees in de aanbieding 12 hamburgers voor 2 euro, 3 dagen vlees voor 66 cent per dag , 12 sate stokjes 88 cent per dag, 3 broden voor 2 euro,ik kan nog wel even doorgaan!! bij de boer haalde wij in de zomer groente deze vroren wij in en ook de aardappels rechtstreeks van de boer.

niet veel variatie maar hielden geld over,geen vakantie, geen tv, niet roken,niet drinken, alles terug naar de basis.

mensen hebben geen voedsel nodig,maar iemand die ze vertelt hoe zij het beste met hun geld kunnen omgaan.geef geen goederen maar kennis,dat zou een mooi motto zijn.

ook de mensen die in het buitenland worden geholpen,voedsel is een tijdelijk oplossing ,kennis is voor altijd.

dus allemaal ophouden met dat zielige gedoe, werken, werken en alle luxe opzeggen terug naar de basis,dan kom je er ook uit zonder hulp van wie dan ook, het is zwaar heel zwaar.

veel sterkte en wijsheid voor iedereen.




goh wat leuk dat mark rutte zelf ook op deze site meeleest en meepraat