Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 10-01-2013 12:30:40
Winkels & Webshops

C1000 euroweken groot inslaan

Beste chevyrolf ,als u zich inspande om een wergever te zoeken in plaats van goedkope boodschappen snijdt het mes aan twee kanten ,linkerkant : u heeft meer geld te besteden en hoeft dan niet publiekelijk te melden,.... ben een alleen staande ouder die het doen moet van 850 euro.... ,
rechterkant: ik weet wel waarover ik praat , het blijft natuurlijk niet bij die door u gemelde 850 euro hierboven op kan u nog tellen ,huurtoeslag ,alleenstaande ouder toeslag ,korting bij de belasting (gemeentelijke) omdat u zegt zo weinig inkomen te hebben en waarschijnlijkrijd u dan ook in een belastingvrije toyota tercel en ook niet te vergeten kinderbijslag en/of allementatie.
maar toch terugkerend ook het gene waar over u zeurt ,maximaal 4 producten per klant is maximaal 4 producten per klant dan grijpt een ander ook niet mis.
en hier moet u het mee doen!