Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

robert11
robert11 - 15-01-2013 18:01:47
Geldzaken & Recht

Wehkamp boekhouding

[quote=zoekster schreef op dinsdag 15 jan 2013, 17:16]communicatie via de kassa-site werkt daarentegen uitstekend. gewoon even wachten op webcare van wehkamp en dan gaan ze het oplossen.

nou zoekster, ik hoop van wel, want de emails met herinneringen vliegen zomaar naar binnen bij haar op haar email adres.
werkelijk elke dag komt er eentje weer! men kan uitleggen wat men wil, kopie van betaling van de bank sturen, niks helpt! men kan hun dat niet aan het verstand brengen.
wehkamp heeft geprobeerd op haar voormalige (?) jeugd bankrekening van nederland af te boeken ondanks de rekening al bijna 10 jaren opgeheven is. en wat is het simpelste? zij heeft vroeger idd hier gewoont en gewerkt, is al 10 jaren wonende en werken in belgie. zij betaald met haar eigen belgische rekening. het gaat enkele keer goed, en dan is het weer verschrikkelijke rommel via wehkamp, en deze boek gewoon vanaf mijn rekening af! nou! bedank zeg!