Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

th
theflyingdoctor - 28-01-2013 14:26:48
Geldzaken & Recht

Aow gat

Nou alles is zo vreselijk simpel.
voorbeeld ik geef om het even wie 250000 euro waardoor ik geen geld meer heb.
vervolgens ga ik naar mijn kinderen en vrienden en dwing ze allemaal 250 euro per maand aan mij te betalen om mij in leven te houden, en dat is er gebeurt.

jaren heleden heeft de regering miljoenen afgepakt van de pensioenfondsen omdat ze te rijk waren, dus is de oplossing heel simpel, regering betaal die miljoenen even terug dan kunnen de ouderen gewoon krijgen waar ze alle recht van spreken over hebben.

nee, de regering geeft 40 miljard aan de grieken zitten nu zonder geld, roepen vervolgens dat er crisis is waarmee de banken ook nog eens sponsoren voor hun geklooi met al dat geld.

iedereen zonder geld en het klootjes volk mag nu dus heel veel "griekenpremie" betalen per maand ik met een uitkering heb dus al ruim €. 100,00 per maand netto minder en maar roepen dat we er maar een pietsie op achteruit gaan.

we zijn dus weer vreselijk in de maling genomen, vergeet niet dat alle partijen met hun schitterende verkiezingsbeloften op de avond van de verkiezingen altijd ineens aan een ernstig acute aanval van alzheimer lijden als ze alle stemmen weer in huis hebben.