Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

sa
sally6 - 28-01-2013 17:07:43
Geldzaken & Recht

Aow gat

Beste tonjakassa en jorisw,

ten eerste het taalgebruik, dat stoort mij ook!
en men moet mij die al (en nog steeds) 42 jaar hard werkt en dus ook 42 jaar premie betaalt heeft niet gaan vergelijken met deze of de volgende generatie die nog niets uitgevoerd hebben en ook geen premie betaald hebben.
en het mag toch niet zo zijn, dat ik voor deze generatie moet gaan bloeden terwijl (nog es een keer) deze nog niets uitgevoerd hebben !

als alles tegen zit dan zit ik over4 jaar met een gat van 1 jaar en niet zoals vele mensen die ik aanhoor 1 maand of 2 maanden !

ook irriteer ik mij mateloos als ik lees ,wat een directeur van een willekeurig pensioenfonds in zijn zak steekt....dat is zo'n slordige €175.000.
en wat de banken ongestraft doen en nog van plan zijn te doen en nog meer fratsen van diverse opvreters en veelverdieners in nederland !

ik stop ,want er komt stoom uit mijn oren grrrrrrr