Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

hu
huigen - 02-02-2013 20:05:38
Garantie & Verzekeringen

Opzegging

[quote=tino24 schreef op vrijdag 1 feb 2013, 23:42]uw overlijdensrisicoverzekering heeft de einddatum bereikt. of uw werkgever stopt met het aanbieden van een anw-verzekering, of u bent te oud voor de geboden anw-dekking.

een overlijdensrisicoverzekering is een verzekering die uitkeert bij overlijden en kent een tijdelijke looptijd. meestal heeft de looptijd te maken met een hypotheek, maar dat is niet noodzakelijk met elkaar verbonden.

een overlijdensrisicoverzekering kent geen waardeopbouw, en daardoor is de premie relatief gezien laag. als u (gelukkigerwijze) niet overlijdt voor de einddatum ziet u inderdaad niets vd premie terug. zou u voor de einddatum zijn overlijden dan hadden de nabestaanden een uitkering hebben ontvangen waardoor lasten zouden kunnen worden verlicht(wegvallen inkomen bijvoorbeeld)