Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 08-02-2013 23:50:03
Winkels & Webshops

Wanneer geldt 4e in de rij, gratis boodschappen bij de jumbo?

Tentales schreef op maandag 8 okt 2012, 19:40: hallo,

mijn vriend en ik waren op 31 augustus boodschappen aan het doen bij de jumbo. we zien dat er 2 kassa's open zijn, de eerste en de laaste, dus nemen we de eerste kassa want die is voor ons het dichtsbij.

eenmaal in de rij viel het ons op dat we de 4e wachtende in de rij waren. we stonden al in de rij toen de kassa ernaast openging en waar we naar toe moesten.
ik zei tegen de caissere van wij waren net de 4e wachtende in de rij. zij had er geen verstand van en riep een baliemedewerkster op voor hulp.

nou, dan krijg je me daar toch gelijk een brutale antwoord.
wij hadden naar de laatste kassa moeten gaan want daar stonden maar 2 in de rij te wachten. ik zei tegen de tijd dat we daar zijn, zijn we weer de 4e wachtende. nou dat mocht ook niet volgens haar dus moesten we weer naar een andere kassa lopen om zo maar niet de 4e in de rij te zijn.
ik zei wat is dat voor onzin? dit is toch belachelijk! ik ga niet iedere keer bij een andere kassa in de rij staan om zo maar niet de 4e wachtende te zijn? ik heb wel betere dingen te doen dan kassahoppen.
en volgens de o zo "vriendelijke" baliemedewerkster geldt de 4e wachtende alleen maar als alle kassa's open zijn.

de zelfde avond heb ik een klacht ingedient bij de jumbo site. daar krijg je een email terug met een nummer zodat je de status van je vraag kan checken.
halverwege september gecheckt en ze hadden nog niks gedaan.
gisteren weer een klacht gestuurd over wanneer ik nou antwoord ga krijgen.

vanmiddag werd ik gebeld door de lokale jumbo, en die zeiden ook van dat ik maar van kassa naar kassa moest gaan om zo maar niet de 4e wachtende in de rij te zijn.

dit is toch te belachelijk voor woorden? voor de kassa's hangen grote borden met de 4e wachtende reclame erop, en vervolgens komt jumbo niet over de brug.

wij zijn niet blij met de jumbo, en ook niet over de manier hoe lang ze erover doen om een klacht te beantwoorden, en het winkelpersoneel is ook niet al te vriendelijk als ze de stem gaan verheffen tegen een klant.