Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

la
lanzenk - 18-02-2013 18:46:45
Geldzaken & Recht

Bol.com incompetent of poging "oplichting"?

[quote=zoekster schreef op maandag 18 feb 2013, 18:29]stelt u zich niet zo aan. aangifte doen bij de politie is ronduit belachelijk.
het is nog maar iets dat 5 dagen speelt, zit er ook nog een weekend tussen. geef ze even een paar dagen de tijd om het op te lossen en daarna gaat u flink zeuren om alles weer recht te zetten.

tja ik wilde het kort houden met alleen essentiƫle informatie maar voor de halve verstaander dan maar het volgende nog.
vanaf dag 1 wisten ze te melden welke bonnen het zijn en dat ze waren opgewaardeerd maar niets dus, het zit ook niet in de cookies want die worden elke keer verwijderd. bovendien heb ik 1 ubuntu computer en 1 windows computer met verscheidene browsers die ik allemaal probeer.
ze hebben wel een cadeautje teruggewaardeerd a 2,50, die is ook zichtbaar maar de rest niet.
ik zou het op prijs stellen alleen antwoorden op mijn vraag te krijgen en niet dergelijke denigrerende reacties, die heb ik van bol al genoeg gehad.