Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

wimmi20
wimmi20 - 24-02-2013 19:48:05
Geldzaken & Recht

Scooter gestolen boete van rwd

Uw vriend is echt een l
de politie is verplicht om de aangifte op te nemen.
indien de politie dit weigert,een brief sturen naar de hoofd officier van justitie met een klacht over de weigering.
dat werkt.
bovendien zit er iets raars aan uw verhaal : de man die de motor had geleend zou getracht hebben aangifte te doen.
dat slaat nergens op, de eigenaar moet aangifte doen.
was dat misschien de reden waarom de aangifte niet werd opgenomen ?
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++==========

quote=ramonnetje schreef op zondag 24 feb 2013, 19:30]een vriend van mij maakte eenzelfde geval mee: hij had zijn oude off-roadje aan een vriend uitgeleend en die had hem in de steeg bij zijn huis gestald. het ding werd gestolen was en (omdat het een lul is) heeft hij pas na 2 maanden aangifte gedaan (nadat mijn vriend hem erom vroeg). de politie in amsterdam wilde de aangifte toen niet meer in behandeling nemen. mijn maat wilde toen in utrecht aangifte doen maar die verwees hem weer naar amsterdam... weer naar amsterdam en wéér afgescheept... hij heeft toen nog 10 jaar (...) de wegenbelasting betaald omdat het rdw weigerde de motor als gestolen te registreren zonder aangifte...

vorig jaar heeft-ie het uiteindelijk toch nog geregeld maar ik ben vergeten te vragen hoe (ik denk kenteken laten vervallen).