Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 09-03-2013 18:07:02
Huishouden & Energie

Vaatwastablet finish quantum

Thaorchid schreef op vrijdag 8 mrt 2013, 22:07: ik gebruik vanaf het eerste moment de quantum en heb een stralende vaat. manlief had een keer een ander merk meegenomen en de vaat was niet schoon, ook niet na een paar keer proberen (je, je probeert het toch?) bleken de glazen dof en het bestek kon ik opnieuw afwassen.
dus ik blijf toch maar trouw aan de finish quantum temeer daar de vaatwasser er na 4 jaar nog als hagelnieuw uitziet. en idd, glansspoellmiddel of zout heb ik nog nooit gebruikt. mag dan wat duurder zijn dan een goedkoper vaatwasmiddel maar een nieuwe vaatwasser is nog duurder.
kanttekening: altijd de vaat eerst even afspoelen is, welk vaatwasmiddel je ook gebruikt, een vereiste voor het behoud van je vaatwasser.

is een onzin verhaal hoor, duur wil niet zeggen dat het goed is voor je vaatwasser, dat zit alleen tussen je oren ;-)