Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 17-03-2013 19:20:16
Geldzaken & Recht

Executeur-testamentair

Marcel75 schreef op zondag 17 mrt 2013, 18:15:
dat ts geen middelen had, is ook niet echt van belang aangezien de kantonrechter in dit geval bevoegd was geweest en daarvoor geen verplichte procesvertegenwoordiging bestaat.
wat bedoelt u hiermee? wilt u dat uitleggen?

ik neem toch aan dat u niet bedoelt dat kimmie12 haar eigen dagvaarding had moeten opstellen, zonder juridische hulp? een rechtszaak aanspannen zonder een advocaat? dus zonder iemand met minimaal 7 jaar studie achter de rug? bedoelt u, dat iemand van het gewone volk die de nuances van de rechtspraak niet kent en zoals zovelen het moet hebben van wat knip- en plakwerk van google zelf een zaak had moeten aanspannen tegen de executeur en dat in de rechtszaal moet zien hard te maken met de juiste juridische grondslag?

ik krijg nu het idee, dat u het probleem op het bordje van kimmie12 legt, eigenlijk heeft zij het verkeerd aangepakt.