Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ja
janboezeroen - 31-03-2013 17:47:35
Huishouden & Energie

Slimme meter van stedin

Dank dat u zoveel hebt meegedacht. maar ik had 2 problemen met het "slimme" metertje,
teneerste mijn privacy en ten tweede ging de communicatie ten koste van mijn wifi die natuurlijk
ook in de meterkast was ondergebracht en waar ik veel storing had. ondertussen was stedin zo aardig de meter te vervangen. internetten is weer een stuk prettiger zonder storing.
privacy is iets wat we steeds minder hebben in het vrije nederland. thuis willen de energieleveranciers weten wanneer je thuis bent en hoeveel energie je dan gebruikt, buiten komen er steeds meer camera's op straat te hangen (i.pl.v. "oom agent") op de snelwegen wordt alles wat beweegt gefotograveerd onder het mom van trajectcontroles. ook in het openbaar vervoer moesten zonodig de papieren kaartjes weg en hebben we nu een ov kaart waar je verplicht een saldo op moet hebben en voor kortingen volledig geregistreerd met foto het enige wat nog mankeert is je vingerafdruk.
als ik de kranten lees of het nieuws op de tv bekijk geloof ik niet dat we met al die camera's zoveel veiliger zijn. het geweld wordt alleen meer en het kan toch niet de bedoeling zijn dat programma's als opsporing verzocht de taak van de politie overnemen.
de allergrootste vraag is natuurlijk wie is big brother, want het zijn er ondertussen al vele, en wat doen ze met al die gegevens.