Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ja
janboezeroen - 01-04-2013 19:12:17
Huishouden & Energie

Slimme meter van stedin

Gompy je vergist je. ik ben niet gefrustreerd maar erger me wel aan dingen. waarom hebben we oorlogen? alles onder het mom van vrijheid en wat doen wij met onze "vrijheid", die gooien we te grabbel onder het mom van veiligheid of economische redenen. energiebedrijven weten met een slimme meter de behoeften beter? het grootste deel van gas en energie gaat op aan stookkosten en die zijn weer afhankelijk van het weer in de winter. dus een zachte winter gaan ze dan gelijk minder inkopen? dan zitten u en ik als het toevallig kouder wordt dan de vorige winter wel in de kou.
dat gebeurt niet? denk terug aan de strenge winter een paar jaar geleden, was niet op gerekend dus moest er ineens zout aangekocht worden tegen hogere prijzen.
maar gelukkig zijn er mensen zoals u die natuurlijk niets te verbergen hebben en voor wie privacy totaal onbelangrijk is. slaap gerust big brother is watching you.