Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

zoekster
zoekster - 05-04-2013 17:39:09
Geldzaken & Recht

Ggn gerechtsdeurwaarders

Het zit zo, u moet betalen wat nuon nog van u tegoed heeft. u heeft gas en elektriciteit van ze afgenomen en dat is niet gratis. als u altijd gewoon de rekeningen had betaald, dan zat u nu niet met de gebakken peren. dus in de eerste plaats heeft u uzelf veel te verwijten.

verwacht u nu maar niets van kassa of radar. u kunt nog met uw papieren bij een advocaat langsgaan en er daar nog eens naar laten kijken. meestal is het eerste gesprek bij een advocaat gratis. het zou nog kunnen dat een deel van de rekening is verjaard. ga naar het spreekuur van een advocaat en leg de zaak voor. als de advocaat dan te duur is, kunt u er altijd nog vanaf zien.

als de vorderingen terecht zijn, kunt u misschien (waarschijnlijk weer) voor een betalingsregeling in aanmerking komen bij ggn.