Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

si
sihircinin - 09-04-2013 00:50:30
Huishouden & Energie

Beste kattenvlees

[quote=hennyb86 schreef op dinsdag 9 apr 2013, 00:07]ieder z'n meug, maar ik wil die dooie beestjes niet overal tegenkomen. dit onderwerp raakt offtopic, dus laten we het hier maar bij. [quote=sihircinin schreef op maandag 8 apr 2013, 23:54][quote=hennyb86 schreef op maandag 8 apr 2013, 23:44] nou dacht ik toch dat de kat van de vraagsteller ziek was, he. niet echt kapot malen, maar net in stukken. zoals gezegd-- het eet makkelijker, want anders slepen ze ze het hele huis door. en ik heb 4 katten , dus kom ik ze overal tegen. niet echt fris en hygienisch. !!!!![quote=sihircinin schreef op maandag 8 apr 2013, 23:34][quote=hennyb86 schreef op maandag 8 apr 2013, 22:17]fpo --- goh. ik dacht dat ik dat al voorgesteld had. niet zo uitgebreid, maar toch. als je er niet vies van bent kan je ze ook even malen. dat eet makkelijker en ziet er niet zo smerig uit. ik doe er nog een beetje vitamines ( druppels ) door. maar omdat ze verder niets mankeren krijgen ze dat maar afentoe. ook zo worden ze 20 jaar, hoor.

waarom malen? juist in het geheel moet de kat er voor werken om de prooi op te eten. het voed beter en helpt ook nog bij het schoon houden van het gebit.

alleen om de kat aan prooi te laten wennen verdeel je de prooi in kleinere stukken, ook voor een kat die iets mankeerd is gewoon hele prooi beter.
ik heb negen katten en kom ze ook overal tegen als ik de deuren niet sluit en mijn katten krijgen alle dagen prooidiertjes.... ren of kattenkamer mogen ze eten :-)


ieder zijn mening, alleen jammer dat jij daar slecht tegen lijkt te kunnen en anderen in dit topic al vaker minder aardig wenst te corrigeren.