Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 15-04-2013 20:21:19
Winkels & Webshops

C1000 euroweken groot inslaan

Madh schreef op maandag 15 apr 2013, 13:33: maximaal 4 aanbiedingen per klant? laat me niet lachen, je krijgt niet eens de kans om er 1 te nemen. het is al weer weken lang prijs bij c1000. de laatste stunt? edet 4-laags toiletpapier voor 12,5 cent per rol, nou dat is toch een wereldaanbieding? ja inderdaad, alleen niet te krijgen, enkele dagen na deactie hing er al een groot gedrukt biljet voor de ramen met een lege wc-rol. sorry beste klant, we hebben het niet aan zien komen en de fabrikant ook niet. nee natuurlijk niet, wie komt er nou op zo;'n aanbieding af, niemand toch? enkele weken geleden met kipfilet voor 4 euro per kilo hetzelfde verhaal. dit is de doortrapte strategie van c1000, ze zeggen dat toch ook steeds "c1000, slim bezig" ja buitengewoon slim, een superaanbieding om heel veel klanten te trekken, die vervolgens binnen de kortste keren uitverkocht is en niet meer aangevuld wordt, de koopjesjagers hebben de voorraad voor de vaste klanten weggekaapt. ik denk dat de ergernis die ontstaat groter is dan de eenmalige klanten die de aanbiedingen wegtrekken en toch niet meer terug komen. kassa doe er eens wat aan, duik er eens in en stel deze volksverlakkerij aan de kaak.

helaas kan kassa er niets aan doen, want c1000 heeft waardebonnen uitgegeven waarin u vanaf 22 april 6 toiletrollen voor 0,75 cent kunt kopen. dit heeft c1000 gedaan zodat teleurgestelde klanten toch nog hun toiletrollen voor de aanbiedingsprijs kunnen krijgen.
en daarbij is er geen wet die dit soort aanbiedingen verbied, dus kassa kan in dit geval al helemaal niets betekenen.

is het vervelend voor u als klant dat het weer op is? ja, dat zeker. maar niet alleen voor u, ook voor de medewerkers op de winkelvloer die aan al die klanten kunnen vertellen dat er niets meer binnenkomt. en ook die kunnen er niet altijd wat aan doen dat het niet meer binnenkomt.