Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

bliep29
bliep29 - 24-04-2013 19:59:09
Huishouden & Energie

Auping matras en bodem en kuilvorming (met alle gevolgen van dien)

Auping heeft geen matrassen van 70cmx200cm breed. ze hebben er 1 van 70x190cm. als je 185cm bent is dat toch net iets te klein. en ik wilde een auping omdat ik er veel goede dingen over had gehoord en nu eenmaal een heel klein slaapkamertje heb. en 70 cm is erg smal als je daar op moet slapen, dat is haast niet te doen. als je stil blijft liggen en je je niet verroerd dan kan het misschien nog. en je vertrouwt toch op een verkoper? of ben ik nu gek geworden? zeker als er mooie verhalen komen dat ze al zolang specialist zijn etc. etc.

en ik weet dat er matrassen van die afmetingen zijn, en er zullen ook wel bodems voor zijn. maar ik ging voor het merk auping en dat valt enorm tegen. 2000 euries lichter en gratis rug- en nekpijn, als een soort bonus.